Ben je door het surfen op de website van Roeivereniging OSSA enthousiast geworden en wil je kennismaken met de roeisport? Kom langs!

Één keer in de maand hebben we een inloopuurtje op de eerste zaterdagmorgen om 10:00 uur. Je kunt spontaan langskomen of je aanmelden via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Iedereen van 10 jaar of ouder in het bezit van een zwemdiploma kan lid worden van Roeivereniging OSSA. Na het behalen van de benodigde permissies kun je onbeperkt van het roeimateriaal gebruik maken.

Heb je nog nooit geroeid, volg dan onze basisinstructie gedurende drie maanden. In ongeveer 20 lessen leer je dan de basisvaardigheden om in een meerpersoonsboot te kunnen roeien. Onze basisinstructeurs zijn drie dagen per week beschikbaar om de grondbeginselen van het roeien aan te leren. De kosten voor deze basisinstructie zijn € 125,- (2023).

Zie ook het tabblad De Vereniging/Instructie.

Contributie

De contributie voor jeugd- en juniorleden t/m 18 jaar bedraagt € 204,-  per jaar. Vanaf 19 jaar bedraagt de contributie € 299,-  per jaar. Kosten voor de KNRB contributie en vervolginstructies zijn in de jaarlijkse contributie inbegrepen.

Opzeggen lidmaatschap

Het verenigingsjaar en daarmee het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december. Het lidmaatschap wordt automatisch met 1 jaar verlengd tenzij uiterlijk 1 maand, dus voor 1 december, voor het verstrijken van het verenigingsjaar, het lidmaatschap schriftelijk is opgezegd bij de secretaris. In geval van opzegging na de uiterste datum is een geheel jaar contributie verschuldigd.

Kennismaken

Ook ben je van harte welkom op onze open dag, dit jaar op zondag 14 april 2024 van 14.00 -16.00 uur

Bekijk een impressie van de open dag!