• Damesvier

Beste roeiers, de ad-hoc toertochtcommisie buitenland is al weer druk in de weer om ook in 2019 een mooie roeiweek te organiseren.

Na de prachtige tocht over de Maas, van Sedan naar Namen, kregen we zoveel positieve reacties van Ossianen, die ook heel graag hadden meegegaan, dat het ons verstandig leek niet te lang met een nieuwe uitnodiging te wachten om iedereen de gelegenheid te geven aan onze onvolprezen roeireizen deel te kunnen nemen.

Dan hebben jullie dus de komende weken even de tijd om onder de kerstboom een goede keus maken.

Ja, inderdaad, er valt voor volgend jaar wat te kiezen!

 Ons Roei-reisbureau (MOBI in oprichting) heeft namelijk de volgende drie reizen voor 2019 in de aanbieding:

  • La Meuse et ses Citadelles van 20 juli  t/m 27 juli

Een prachtige, 180 km lange tocht over de Maas, die volledig verzorgd is, een zgn all inclusive reis voor het luttele bedrag van rond de Euro 370.

Aantal deelnemers : onbeperkt

Opgave  en info : vanaf 1 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Roeitocht Berlijn van 14 juli t/m 20 juli

We verblijven hier bij onze Ruderfreunde van rv Schmockwitz en maken daar vandaan dagtochten over diverse Seeen, maar zijn ook van plan via de Spree in Berlijn aan te meren.

Aantal deelnemers:  8 of 10 of 13

Opgave en info : ondergetekenden

  • Rondreis Gudena ( Ry, Denemarken) van 20 juli t/m 27 juli

Daar hebben we de beschikking over twee prachtige houten wherries, door ons eigen Ossa lid Simon Davids ontworpen en gebouwd. Deze zgn Westfriese wherries hoeven we niet zelf mee te nemen, maar staan keurig voor ons klaar, dankzij het botenwagenproject van de KNRB. We kunnen daar overnachten voor  het geringe bedrag van 75 Deense kronen pp p.n. Aantal deelnemers: 8 ( 2 wherries)

Opgave en info: ondergetekenden

Aan potentiele deelnemers willen we vragen om zo spoedig, maar in ieder geval voor 1 januari , mogelijk een eerste, tweede en derde keuze  te maken, zodat we  hiermee kunnen bepalen welke reis of reizen er doorgaan.

We hebben een aantal opties lopen tot 1 januari 2019, zodat voor die tijd jullie aanmeldingen binnen moeten zijn om andere roeiverenigingen ook nog een kans te geven….

Dus mensen wees er snel bij en geef je op voor een van deze fantastische roeiweken!

In januari zullen we een bijeenkomst op Ossa organiseren om te beslissen  welke reis cq reizen er doorgaan en  extra informatie over een en ander geven.

Tot slot je kunt je opgeven bij de ad-hoc Toercommissie Buitenland:

Michael Moore,  tel. 06-49413031 , email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dick Bink, tel. 06- 53730142,  : email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.