• Horzol

Sponsor Ossa met de Rabo Clubkas Campagne!

Afgelopen jaren is met, o.a. de jeugd, een jaarlijkse RABO fietstocht geweest om wat sponsorgeld bij elkaar te verzamelen voor Ossa. De Rabobank Alkmaar e/o vervangt deze fietstocht door de Rabo Clubkas Campagne.

 

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Bij de Clubkas Campagne zijn er twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichting die meedoen aan de campagne, Roeivereniging Ossa in dit geval en anderzijds de leden van Rabobank Alkmaar e.o. die mogen stemmen op o.a. Roeivereniging Ossa en andere verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen.


De Rabobank stelt in 2018 een bedrag van € 150.000,- beschikbaar die de leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen verdelen over de clubs waarop gestemd is.

Stemmen
Tijdens de stemperiode van 8 mei tot en met 28 mei 2018 brengen leden van de Rabobank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf keer stemmen, met een maximum van twee stemmen per vereniging of stichting. Dit stemmen kan online of je kunt terecht bij één van de Rabobank kantoren. Als Rabo lid ontvang je aan het begin van de stemperiode meer informatie van de Rabobank.

Voor Roeivereniging Ossa betekent deze actie: hoe meer stemmen, des te hoger is de bijdrage die aan Ossa wordt uitgekeerd. Alleen leden van Rabobank Alkmaar e.o. mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch ook lid. Klanten die minimaal één dienst afnemen mogen lid worden.

Mocht je zelf geen rabo rekening hebben, maar mensen in je omgeving wel!? Vraag hen om lid te worden en 2 stemmen uit te brengen op Roeivereniging Ossa.

Hoe word je lid van Rabobank Alkmaar e.o.?

Je kunt op ieder gewenst moment lid worden mits je klant bent bij Rabobank Alkmaar e.o. Vraag het  lidmaatschap aan via de website: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/alkmaar-eo/ bij het kopje ‘De voordelen van het lidmaatschap’. Je kunt ook bij een van de Rabobank kantoren binnenlopen. Daar wordt het lidmaatschap dan ter plaatse voor je geregeld.


Klanten die lid zijn geworden voor 10 april 2018 hebben de mogelijkheid om tijdens deze campagne nog hun stem uit te brengen. Klanten die vanaf 10 april 2018 lid worden, kunnen vanaf volgend jaar hun stem uitbrengen.
 
Een aantal meest gestelde vragen:

  • Wat kost het mij om lid te worden? Het lidmaatschap is geheel gratis. Denk ook aan gezinsleden, iedereen vanaf 18 jaar, met een eigen rekening kan lid worden!
  • Hoe weet ik of ik al lid ben van Rabobank Alkmaar e.o.? Via Internetbankieren, onder ‘Mijn gegevens’ kan je dit zien.
  • Mag je met een “en/of rekening”, beiden lid worden van de bank? Ja!!
  • Waarom is er gekozen voor vijf stemmen per lid? Zo kunnen meerdere verenigingen (per gezin) gesteund worden.
  • Moeten de leden van Rabobank Alkmaar e.o. lid zijn van de vereniging waarop ze stemmen? Nee! Dus ken je nog mensen die geen lid zijn van onze roeivereniging maar ons wel een warm hard toedragen, vraag hen om ook op ons te stemmen!

Wij danken iedereen alvast voor zijn / haar stem(men)! 

Met vriendelijke groet,

Promotiecommissie RV Ossa