jaamhol.jpg

Ook de 19+ers weer in meerpersoonsboten

Vanaf woensdag 1 juli mogen we eindelijk allemaal weer in meerpersoonsboten roeien. Ook de kantine en het krachthonk kunnen dan weer worden gebruikt. Kleedruimtes en douches mochten al een week eerder worden gebruikt.

Om dit te vieren ontvangen we jullie graag met wat lekkers bij de koffie na de eerst volgende cluburen:

  • 1 juli, woensdagmiddag 13:30-15:30 uur
  • 1 juli, woensdagavond 19:00-21:30 uur (en drankje toe)
  • 4 juli, zaterdagochtend 08:30-10:00 uur
  • 5 juli, zondagochtend 10:00-12:00 uur

Maar let op!

Als we niet aan het roeien zijn, dan blijft gelden houd 1,5 meter afstand: in de loods, op het botenplein, op het vlot en ook in de kantine en krachthonk. Als het mogelijk is graag vooraf thuis de boot afschrijven in MyFleet (niet voor cluburen, dan deelt de coördinator de boten in).
Na afloop van het roeien de hendels van de riemen goed met sop schoonmaken alvorens op te hangen in de loods. Emmers met sop staan klaar. Uiteraard gelden ook de hygiëne eisen als opgesteld door het RIVM.

Gebruik van kleedkamers, douches en kantine betekent dat de schoonmaakdiensten ook weer starten. De eerste weken zullen de schoonmaakdiensten zoveel mogelijk door de leden worden gedaan die tijdens de afgelopen maanden hebben geroeid in skiff, C1 en een enkele 2x. Zo worden de leden die niet het voordeel van in een skiff/C1 kunnen roeien niet gelijk aan het werk gezet.

Overigens goed te melden dat er tijdens de coronamaanden best veel is geroeid: bijna 500x is een skiff/C1 en een enkele keer een 2x afgeschreven!

Tot op het vlot!
Het bestuur RV OSSA