• Damesvier

Op dinsdag 8 januari 2019 is ons roeilid Rick Groot geheel onverwachts overleden. Rick is vanaf 2009 lid en een trouwe roeier tijdens de cluburen op zaterdag- en zondagochtend. In de afgelopen jaren heeft Rick instructie gegeven, examens afgenomen en zijn roei-instructeursdiploma behaald. Rick had altijd een luisterend oor en was geïnteresseerd in de ander. Met veel enthousiasme ontving hij nieuwe leden tijdens de open dagen, leidde ze rond en nam ze mee in de boot. En niet te vergeten onze eigen roeimarathon de HORZOL, die Rick een aantal jaren op en top heeft georganiseerd. 

Het overlijden van Rick heeft onze vereniging als een mokerslag getroffen en wij missen hem nu al. Namens RV OSSA wensen wij Nanne, Nicolette en verdere familie, vrienden en betrokkenen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Er is gelegenheid om afscheid te nemen en te condoleren op vrijdag 11 januari. De afscheidsdienst vindt plaats op zaterdag 12 januari. Meer informatie vind je in bijgaande rouwadvertentie. In overleg met de familie is afgesproken dat Ossa-leden, na afloop van de dienst op zaterdag, een roeierssaluut zullen brengen. Leden die mee willen doen aan het roeierssaluut worden zaterdag om 10.15 uur bij OSSA verwacht. Vanaf de Westdijk lopen we gezamenlijk naar de Trefpuntkerk in Broek op Langedijk. Als je een Ossa jasje hebt, wil je deze dan meenemen, om tijdens het saluut te dragen.

In de kantine ligt een condoleancekaart waar iedereen zijn naam op kan zetten. Uiteraard is een ieder vrij om zelf een kaartje/berichtje te zenden naar Nicolette, Nanne en de familie.

In verband met de afscheidsdienst van Rick zal er op zaterdag 12 januari niet worden geroeid. Het clubuur, de jeugdinstructie en andere instructies zullen niet doorgaan. Zondag zullen we, voorafgaand aan het clubuur, 1 minuut stilte houden om Rick te herdenken. 

Bestuur RV OSSA

Rick