jaamhol.jpg
Nieuwe Coronamaatregelen, ook bij OSSA
-                  Geen HORZOL 2020
-                  Wel blijven roeien
-                  Kantine moet weer dicht
 
Maandag 28 september zijn er nieuwe Coronamaatregelen afgekondigd. Ongetwijfeld hebben jullie er van gehoord.

Na intern overleg met de Horzol organisatoren Rob en Bianca hebben vanwege de nieuw afgekondigde Corona maatregelen, moeten besluiten onze HORZOL roeimarathon 2020 af te gelasten. Bijzonder spijtig van alle energie, tijd en vooral geestdrift van de organisatoren, vrijwilligers en toekomstige deelnemers. Er was helaas geen ruimte meer om het evenement veilig en verantwoord te organiseren. Volgend jaar zijn er vast weer nieuwe kansen.

De nieuw maatregelen betekenen gelukkig niet dat onze roeiactiviteiten op een lager pitje moeten worden  gezet. Er kan nog steeds door jong en oud in alle bootsklassen geroeid worden. Het krachthonk, de kleedkamers en de douches blijven gewoon geopend. Uiteraard bij gebruik wel met 1,5 m afstand.
 
Helaas is door het kabinet maandag jl. ook afgekondigd dat alle sportkantines weer dicht moeten.  Ook onze kantine/sociëteit dient met onmiddellijke ingang gesloten te worden. Dit betekent voor ons als vereniging dat onze gezellige (OSSA) nazit met koffie, thee of iets anders, voorlopig niet meer mogelijk is.
 
Tot binnenkort op het vlot.
 
Het bestuur.