• Horzol

Beste leden van OSSA,

In november heeft de Algemene Ledenvergadering een aantal voorbereidingsbesluiten genomen met betrekking tot de nieuwbouw van onze soos. Een van de besluiten was om, net als voor de botenloods, weer een aktie te starten om bijdragen te werven van de leden. Toen heette het “OSSA voor een tientje omhoog”, nu “OSSA 100% omhoog”.

Kern is dat je je verbindt om 5 jaar achter elkaar € 200 bij te dragen aan onze nieuwe soos. Die bedragen zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting zodat het voor de meesten van ons neerkomt op ca € 120 netto ofwel € 10 per maand.

Direct na de ALV van november is de aktie gestart en inmiddels hebben 36 leden een besluit meegedeeld waardoor een bedrag van € 26.500 is toegezegd. Enkelen daarvan hebben (ook) een toezegging in natura gedaan (levering van kennis en kunde). Daarnaast heeft een viertal leden het verzoek nog in beraad.

Het streven is om van de leden een bijdrage te verkrijgen tot een bedrag van € 50.000.

Wij zoeken dus nog enthousiaste leden of ouders van jeugdleden die bereid zijn om met elkaar het nog ontbrekende bedrag toe te zeggen.

Richtbedrag is een steen bij te dragen van € 200 x 5 jaar, maar onder de toezeggingen zijn ook halve stenen (5 maal € 100). In beginsel is natuurlijk elk bedrag welkom.

Deze week vinden gesprekken plaats met Rabobank en met Stichting Nut. Het is bij deze gesprekken van groot belang te kunnen aangeven dat de leden zelf ook bereid zijn een steentje bij te dragen om hun wens te vervullen.

Hierbij dus een oproep aan alle leden die nog geen reactie hebben gegeven (positief of negatief): stuur even een mailtje naar Erik Koel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en laat weten of je meedoet en zo ja hoe, of dat een financiële bijdrage je niet schikt (hoeven we niet meer achter je aan).

Het zou mooi zijn wanneer we in de ALV van 20 april bij de beslissing om met de plannen door te gaan zouden kunnen melden dat we op € 50.000 van de leden kunnen rekenen.

Denk even na en stuur een mailtje.

Namens bestuur en bouwcommissie

Erik Koel