jaamhol2.jpg

De eerste marathon die voor het marathonklassement van het jaar 2020 meetelt is de midwintermarathon.
Dit jaar wordt die op zaterdag 21 december gevaren. De marathon krijgt als titel mee: “Niet voor watjes.”
En dat is ook zo, alleen bij ijsgang , storm, extreme kou en onweer gaat deze marathon niet door.
Je roeit ruim 30 kilometer door het landelijke landschap en de kleine riviertjes rond Amsterdam, om af te sluiten met ruim 20 kilometer door de Amsterdamse grachten.
Totaal: 54 kilometer.


Vorig jaar hadden we een alternatieve route op en neer naar Uithoorn. We gaan er van uit dat dit jaar de gewone route weer via Abcoude gevaren kan worden.
- Er kunnen maximaal 70 ploegen aan de RIC Midwintermarathon meedoen. Die het eerst komt (=inschrijven én betalen), die het eerst maalt.

- Je kunt meedoen in een C2* of C4*.

- Je kunt meedoen als damesploeg (alleen dames), mixploeg (minimaal de helft dames) of in de open klasse. Je kunt je natuurlijk ook individueel opgeven.

- Na afloop wordt er op RIC (tussen 15:00 en 19:00 – je kunt dus eten op het moment dat jou het beste uitkomt) een maaltijd geserveerd.
- De complete route vind je hier.
Een hele uitdaging die je niet mag missen.
Geef je zo spoedig mogelijk op. Ik ga er van uit dat iedereen in principe ook de maaltijd gebruikt, tenzij je anders aangeeft. Inschrijfgeld € 13,50. Maaltijd € 13,50.
We proberen wel boten te huren. Maar begin december is pas duidelijk of dit gaat lukken.
Aanmelden bij Michael Moore Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verdere info: https://midwintermarathon.ricamsterdam.nl/