maxlava.jpg

In eerste instantie, maar wel wat verlaat, vanuit het bestuur allemaal de beste wensen en vooral een gezond 2021.

De bronafbeelding bekijken

 

Maandag jl. hebben we een video-bestuursvergadering gehad. We hebben vooral elkaar bijgepraat over wat er sinds de digitale ALV van 20 november bij en voor OSSA is gedaan.

  • Er zijn weinig lopende zaken behoudens de gesprekken met diverse partijen voor onze nieuwbouwplannen.
  • Ook heeft Annemiek Knook onlangs aangegeven, om naast Dick Bink, vertrouwenspersoon te willen zijn voor OSSA.
  • Volgens Bianca wordt er bij leden thuis druk “geergometerd”, nadat diverse leden gevraagd hadden voor een verenigingsergometer.

Als er zicht is op weer met meer mensen in de boot mogen roeien en/of weer gebruik mogen maken van de kantine, willen we z.s.m. enkele activiteiten bij OSSA organiseren. Als iemand een idee heeft, of eventueel nog een vraag voor het bestuur: mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sinds de nieuwe coronamaatregelen van midden december mogen we nog met slechts 2 mensen samen in een boot, ondanks dat we tijdens het roeien op iets minder 1,5 meter afstand zitten. Hiervoor hebben wij toestemming van de gemeente en de Veiligheidsregio. Nog veel roeiverenigingen hebben deze toestemming niet.

Het doet ons goed dat nog redelijk wat leden frequent roeien. Maar het kan nog meer! Zoek elkaar op en maak een roeiafspraak.

  • Behalve in de gladde 2-en kan je ook in de Broekerhorn roeien; een C2 zonder stuur. Met 2 roeiers in de Drieban kan ook: laat dan de middelste plek vrij.
  • Wil je een roeiafspraak maken met een ander OSSA lid en zoek je een telefoonnummer of email adres, download dan de AVG-proof ledenlijst vanaf de OSSA website:
    • onder het tabje “leden” klik je op inloggen (inlog gegevens heeft iedereen ooit ontvangen en anders even klikken op “wachtwoord vergeten”).
    • Daarna klik je rechts in beeld op “download voor leden”. De ledenlijst staat nog boven in het dan getoonde beeld.
  • Heb je een afspraak gemaakt reserveer dan de gewenste boot in Myfleet. Dit kan ook via het tabje “leden” en kies dan voor “MY-FLEET”.

Let op: als er een vaarverbod is (vorst en/of ijsvorming op het kanaal) dan wordt dit zo tijdig mogelijk aangegeven in Myfleet: in een duidelijk gele band staat tot wanneer het vaarverbod minimaal van toepassing is. Maar kijk ook altijd zelf op het vlot bij OSSA of er geen ijs is zodat je niet kan roeien. Geef dit dan ook door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bestuur.