• Damesvier

Beste Ossa leden,

Traditiegetrouw is de Weerribben de eerste marathon van het jaar die we gaan roeien. De tocht gaat door een van Neerlands mooiste watergebieden en staat bekend om de afwisseling en mooie natuur georganiseerd door Roeivereniging t’ Diep. Wij gaan meeroeien in de prestatietocht op 6 april met onze C4-boten. De marathon is ongeveer 55 km lang. 

Wil je meer weten over de marathon zelf zie de volgende link naar de website van t’ Diep: https://weerribben.tdiep.nl/

Voor wie:

Voor iedereen die graag door het prachtige natuurgebied van de Weerribben-Wieden wil roeien en zich niet uit het veld laat slaan door die 55Km. Je dient wel ingeschreven te zijn bij de KNRB (z.g. “Schone Sport verklaring”) en in het bezit te zijn van je stuurpermissie.

Wanneer:

Zaterdag 6 april

Programma (richttijden)                                                                                              

06:00 Verzamelen OSSA

08:00 Aankomst bij t’ Diep

09:00 Start

16:00 Finish

19:00 weer terug bij de vereniging

Goed om te weten:

:⦁ Het is nog redelijk vroeg in het jaar. Natuurlijk mooi weer, maar houd er rekening mee dat het ook minder weer kan zijn. 

⦁ Wisselen doen we in de boot. 

⦁ Tijdens de route zijn er mogelijkheden om te picknicken (neem voldoende eten drinken mee)

⦁ Op Zaterdag 9 maart (Alternatief is op 23 maart) gaan we de “KOUWE FLEIKE TOCHT” tocht roeien een goed trainingsrondje voor de Marathon!

Inschrijven:

Dat kan door een mailtje te richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Of even een berichtje achter te laten op 06-567560877
Als je je nog niet hebt ingeschreven bij de KNRB laat het me weten dan regelen we dat. Twijfel je of er zijn andere zaken laat het me weten dan gaan we kijken of we dit voor je kunnen oplossen.

Roeie Groet,

Ronald van der Does