• Horzol

De toertochtcommissies van Roeiverenigingen De Kop, De Kogge en OSSA pakken uit, en komen met een aantal gezamenlijke laagdrempelige toertochten! Gewoon op een dinsdag- of donderdagavond, een middag of dag in het weekend, en vooral ook voor roeiers met nog niet zo heel veel toertochtervaring. In juli zijn er 2 korte tochten gepland vanaf de nieuwe roeiaccomodatie van De Kogge in Onderdijk.

Afhankelijk van de weersomstandigheden en in overleg wordt dit het rondje Oostwoud of een tocht over De Grote en Kleine Vliet richting Medemblik.  Meer nieuws daarover in een volgende nieuwsbrief.

De eerste twee tochten zijn al op korte termijn! Geef je daarom snel op bij Arie Dekker, die dit coördineert met de vereniging waar de tocht start. Aan deelname zijn alleen vervoerskosten verbonden. De tocht van 27 mei is ook door de afstand toch wel bedoeld voor de meer ervaren roeiers.

1

Zaterdagmiddag

21 april

13:00

Grotesloot/Oudesluis/ Stolpen/Schagen

De Kop, Schagen

17

2

Zondag

27 mei

9:00 (?)

Amstelmeer

De Kop, Schagen

32

Opgave voor deze tochten bij: Arie Dekker via een e-mailbericht (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of een appje (06-40355468). Vermeld duidelijk om welke tocht(en) en datum het gaat.

Opgave voor de tocht van 21 april liefst zo snel mogelijk, en uiterlijk woensdag 18 april! Voor de tocht van 27 mei uiterlijk 13 mei.

De toertochtcommissie:

Tonny Mijné,  Jaap Koster, Ronald van der Does, Nanne Groot en Arie Dekker