• Horzol

Roeivereniging De Kop organiseert op zondag 29 april a.s. een inklimcursus in het zwembad, waaraan ook Ossa leden mogen deelnemen. De cursus is van 13.00 - 16.00 uur in zwembad Den Krieck, Ceresplein 2 in Breezand. Er wordt van tevoren een planning gemaakt en hoor je hoe laat je in het zwembad aanwezig moet zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Onder leiding van roei instructeurs kun je in het zwembad de inklimkunst oefenen. Er liggen twee skiffs in het zwembad en je gaat in tweetallen het water in. Eerst wordt uitgelegd wat de bedoeling is en vervolgens krijgt iedereen in groepjes van twee een kwartier de tijd om het skiff klimmen te oefenen. Natuurlijk krijg je hierbij aanwijzingen en hulp van de instructeurs.

 

Kledingadvies: je badkleding met daaroverheen een (oude) korte broek en t-shirt. Dit om de echte situatie zoveel mogelijk na te bootsen en om je niet te bezeren aan de soms scherpe onderdelen van de skiff. Je kunt je voor 21 april a.s. aanmelden bij Karin de Wit van Roeivereniging De Kop via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.