davimaslo.jpg

Vrijwilligers

De organisatie voor onze 10e Horzol is gelijk aan die van voorgaande jaren. We rekenen er weer op dat alle vrijwilligers van vorig jaar weer dezelfde taken gaan uitvoeren voor dit jubileumjaar. Wil je een andere taak of ben je verhinderd, geef dat dan direct door aan Gerard (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Heb je vorig jaar geen taak uitgevoerd en past het wel dit jaar: graag melden bij Gerard.

 

Deelnemers

Wil je dit jaar de Horzol (weer) roeien, geef dit zsm op. Dit jubileumjaar kan er naast de gebruikelijke toertocht van 35 km ook worden ingeschreven voor een toertocht inclusief rondje Waarland van totaal 45 km: dit is de marathon minus rondje Oudorp.

Aanmelding moet uiterlijk 15 september zijn gedaan vanwege de vele aanvragen voor het huren van een boot van OSSA.  Vanaf 8 september kan je via de KNRB site je team inschrijven. Ook kan je hier vermelden of je blijft eten. 

Na 15 september kan er niet meer ingeschreven worden voor Ossa leden, dan begint het boten indelen, er is veel vraag.

Dus meld je zsm via de KNRB site aan met je team en meld het via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ivm boot reserveren.

NB

  1. Voor leden die al vaker de Horzol hebben geroeid: geef ook andere leden een kans en geef je dit jaar op als vrijwilliger.
  2. Voor dit jubileum jaar hebben zich al 13 Franse deelnemers aangemeld!

 

Namens het HORZOL-comité (Gerard, Rob, Bianca).