• Damesvier

Ook dit jaar willen wij weer een stoere, enthousiaste Elfstedenploeg vormen, die op een sportieve manier de Elfstedentocht gaat varen en fietsen. We doen mee aan de Elfstedentocht zonder ondersteuning van gemotoriseerd vervoer. Dus al het vervoer van bemanning door Friesland gaat op de fiets (uiteraard tussen start en finish). Hard varen is goed, maar sportiviteit is belangrijker.

De marathon wordt dit jaar gehouden op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni a.s. De start is vrijdagavond om 20.00 uur in de Prinsentuin Leeuwarden. Verdeeld over deze twee dagen roei je (met een vaste roeipartner) gemiddeld circa 35 kilometer per persoon, stuur je 18 kilometer per persoon en fiets je 50 kilometer.

Er zijn drie teams, elk met vier roeiers en 1 fietsbegeleider. We hebben in totaal 12 roeiers en 3 fietsbegeleiders nodig!

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag voor 16 februari a.s. Eind februari organiseren we een informatiebijeenkomst en kunnen we concrete plannen en afspraken maken. Voor meer informatie zie ook: www.elfstedenroeimarathon.nl

Mark Veldman, John Paauw en Nancy van ‘t Hof