ermtrai.jpg

Heb je nog niet/nauwelijks kennis gemaakt met boordroeien (voor de beginners onder ons: roeien met 1 riem per persoon) en lijkt het je wel wat, of heb je in het verleden je permissie(s) gehaald en is de drempel om weer te starten te hoog geworden? Lees dan verder!

Een groep enthousiaste boordroeiers zet zich in om iedereen die dat wil de beginselen van het boordroeien bij te brengen en “herintreders” een opfriscursus te geven om weer met plezier en vertrouwen het water op te gaan.

Als je in het bezit bent van je basis-, skiff- en stuurpermissie kun je je opgeven door even een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld daarin hoeveel ervaring je hebt en waar je behoefte aan hebt, dan kunnen wij een goede indeling maken. Onze 3 instructeurs zijn in principe op zaterdag om 11.00 uur beschikbaar. Mocht dat moment niet schikken dan kijken we naar een andere mogelijkheid.

Daarnaast organiseren we voor iedereen die al eens in een boordboot heeft gezeten een paar clinics, waarbij je in de 8 kunt instappen bij een aantal zeer ervaren (wedstrijd)roeiers van Argo uit Wageningen. Een unieke gelegenheid om de kracht en energie te ervaren van een fantastische boot. Heb je interesse, geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hopen dat je enthousiast bent geworden en dat we meer actieve boordroeiers gaan zien binnen Ossa. Opdat onze Zwaluw, Barnewiel en de Lange Balk weer regelmatig op het water te bewonderen zijn.

Hartelijke groet van het Team boordroeien:
Siebo, Evelien, Jos, Bennie, René, Eloy en Wini