maas.jpg

Voorjaars ALV op vrijdag 16 april gaat niet door

Evenals vorig jaar gaat onze voorjaars ALV niet door. Sinds onze digitale ledenvergadering van november is er weinig gebeurt bij OSSA en helaas kunnen we ook geen concrete plannen voorleggen betreffende de voortgang van onze nieuwbouwplannen. Zie hiervoor het verslag van Siebo, voorzitter van de nieuwbouwcommissie.

 

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het financiële jaarverslag 2020. Deze zullen we aan alle leden verzenden, zodra deze ook door de kascommissie zijn gecontroleerd en geaccepteerd. Alle leden krijgen dan de gelegenheid vragen of opmerkingen over het financiële jaarverslag per email te stellen aan het bestuur, waarna we op de eerst komende ALV formeel zullen vragen om decharge van het bestuur voor het jaar 2020. De eerst komende ALV is gepland op 26 november, maar als er eerder een ALV-besluitvorming gewenst is vanwege de nieuwbouwplannen dan zal de ALV eerder worden gehouden.

 

Instructies en nieuwe leden

Vanaf medio april gaan we weer beginnen met de roei instructies. Vanwege de coronamaatregelen is dat niet eenvoudig. Tot heden mogen we met slechts maximaal 4 personen in een boot. Het idee is om vaste combinaties te maken van roeiers en instructeurs. Nico Dirkmaat is begonnen met het regelen hiervan. Heb je nog niets gehoord en wil je verder gaan met een afgebroken instructie of wil je beginnen met een volgende instructie, zoals stuur, scull2 of -3 of boord, neem dan zelf even contact op met Nico (en/of Bianca) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

 

Het bestuur RV OSSA