• Horzol

Beste roeiers, de ad-hoc toertochtcommisie buitenland is al weer druk in de weer om ook in 2019 een mooie roeiweek te organiseren.

Na de prachtige tocht over de Maas, van Sedan naar Namen, kregen we zoveel positieve reacties van Ossianen, die ook heel graag hadden meegegaan, dat het ons verstandig leek niet te lang met een nieuwe uitnodiging te wachten om iedereen de gelegenheid te geven aan onze onvolprezen roeireizen deel te kunnen nemen.

Dan hebben jullie dus de komende weken even de tijd om onder de kerstboom een goede keus maken.

Ja, inderdaad, er valt voor volgend jaar wat te kiezen!

 Ons Roei-reisbureau (MOBI in oprichting) heeft namelijk de volgende drie reizen voor 2019 in de aanbieding:

  • La Meuse et ses Citadelles van 20 juli  t/m 27 juli

Een prachtige, 180 km lange tocht over de Maas, die volledig verzorgd is, een zgn all inclusive reis voor het luttele bedrag van rond de Euro 370.

Aantal deelnemers : onbeperkt

Opgave  en info : vanaf 1 januari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Roeitocht Berlijn van 14 juli t/m 20 juli

We verblijven hier bij onze Ruderfreunde van rv Schmockwitz en maken daar vandaan dagtochten over diverse Seeen, maar zijn ook van plan via de Spree in Berlijn aan te meren.

Aantal deelnemers:  8 of 10 of 13

Opgave en info : ondergetekenden

  • Rondreis Gudena ( Ry, Denemarken) van 20 juli t/m 27 juli

Daar hebben we de beschikking over twee prachtige houten wherries, door ons eigen Ossa lid Simon Davids ontworpen en gebouwd. Deze zgn Westfriese wherries hoeven we niet zelf mee te nemen, maar staan keurig voor ons klaar, dankzij het botenwagenproject van de KNRB. We kunnen daar overnachten voor  het geringe bedrag van 75 Deense kronen pp p.n. Aantal deelnemers: 8 ( 2 wherries)

Opgave en info: ondergetekenden

Aan potentiele deelnemers willen we vragen om zo spoedig, maar in ieder geval voor 1 januari , mogelijk een eerste, tweede en derde keuze  te maken, zodat we  hiermee kunnen bepalen welke reis of reizen er doorgaan.

We hebben een aantal opties lopen tot 1 januari 2019, zodat voor die tijd jullie aanmeldingen binnen moeten zijn om andere roeiverenigingen ook nog een kans te geven….

Afgelopen zaterdag is er een aanvaring geweest op het water tussen een skiff van de ARZV en de Vier Winden. 

Het gevolg van de aanvaring: persoonlijk letsel voor Peter Damkat en materiele schade zowel aan de skiff als de Vier Winden.

De schuldvraag laten we hier buiten beschouwing, maar het is wel een aanleiding om de regels met betrekking tot veiligheid op het water nog eens aan te halen.

Hallo Ossianen,

Sinds zondag 25 november hebben we er weer een stuur voor de 8 bij. 
Rick Groot heeft deze ochtend zijn stuurpermissie gehaald.
Gefeliciteerd en veel stuur plezier in de 8!!
Dit alles onder toeziend oog van Evelien. 

Online aankopen via website van Ossa
Een oproep aan alle leden die wel eens online aankopen doen? Je kunt Ossa gratis sponsoren met online bestellingen! Wil je Ossa ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de website van Ossa. Op de homepage (www.rvossa.nl) klik je op het SponsorKliks logo en vervolgens kies je jouw winkel waar je de online bestelling wilt doen. Voor jou een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze club een warm hart toedragen. 
 
Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort sponsorkliks op de bankrekening van Ossa. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via Ossa / SponsorKliks  naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert Ossa hier direct van! 

Dinho Spaarne 2018Locatie     : Het Spaarne in Heemstede

Afstand    : 2 keer 350 meter en 250 meter op de ergometer

Categorie : jongens 14

Boot         : C4

Roeiers    : Zjuul, Wouter, Ilya, Thijs (Spaarne) en stuur (Spaarne)

Op verzoek van enkele leden zijn wij op zoek gegaan naar een Ossa hoodie.

Een hoodie is een sportieve trui van zachte stof met capuchon die voor of na het roeien te dragen is.

Het is ten strengste verboden om de hoodie tijdens het roeien te dragen. Dit omdat er steekzakken in zitten waar de riemen in kunnen blijven hangen.

De Ossa hoodie is te koop voor € 35,- en is leverbaar in de maat S, M, L, XL en XXL.

hoodie     hoodie2

Je bestelling kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.