jaamhol2.jpg
Nieuwe Coronamaatregelen, ook bij OSSA
-                  Geen HORZOL 2020
-                  Wel blijven roeien
-                  Kantine moet weer dicht
 
Maandag 28 september zijn er nieuwe Coronamaatregelen afgekondigd. Ongetwijfeld hebben jullie er van gehoord.

Betreft:                Aanvaring Skiff met motorschip
Locatie:               Kanaal naar Alkmaar naar Kolhorn   
Datum incident:  15-sep-2020
Meer info:            bestuur RV OSSA

 

Roeiers let op de gevaren!
Dit stukje is bedoeld als waarschuwing aan alle roeiers van OSSA

Wat is er gebeurd?

Twee skiffeurs van OSSA roeiden beiden in de skiff terug vanaf de Roskamsluis naar OSSA. De skiffeur in de “Roskam” had een hogere basissnelheid dan de skiffeur in de “Noorderplas”.

Ter hoogte van Bejo Zaden besloot de roeier in de “Roskam” een inhaal actie in te zetten. (Bejo zaden is op het kanaal ter hoogte van het landje).

Vanuit de richting Alkmaar kwam een motorschip aan en voer richting de Roskamsluis.

Wij doen dit jaar mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

Bekijk hoe je ons kan steunen op rabobank.nl/clubsupport

Vanaf 5 oktober a.s. mogen leden van de Rabobank (vanaf 12 jaar) stemmen op RV OSSA. Stem direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport.       

  • Elk Rabobank lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht.

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Nancy van 't Hof

Beste Ossianen,

Voor wie gaat skiffen of in een C1 gaat in de winter, het kan en het mag, maar het liefst met twee of meer en neem altijd een telefoon mee in geval van nood. En met een dispensatieverklaring voor de periode 1 november 2020 tot 1 april 2021.

Draag goede zichtbare kleding!

Vul deze in en stuur hem naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dank namens het bestuur.

Blij nieuws, Wendy en Jeroen hebben laten weten dat ze trotse ouders zijn geworden van een dochter!!

Bijgevoegd geboortekaartje kreeg de vereniging toegestuurd.

Felicitatie Dochter Verjaardag YOS55 - AGBC

Houd 1,5 meter afstand!
 
Hierbij vragen wij jullie nogmaals de medewerking om op het OSSA terrein en in de gebouwen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Hoe lastig dat ook is. Neem je verantwoording voor je eigen maar ook vooral voor de ander zijn gezondheid. 
 
De laatste tijd signaleren wij, met name tijdens het koffiedrinken na het clubuur, dat het gezellig druk is in de sociëteit. Iedereen kruipt al snel bij elkaar en daarbij wordt de 1,5 meter afstand vergeten. Het bestuur heeft aanpassingen gedaan in de sociëteit, zodat jullie erop worden geattendeerd om afstand te houden. En spreek elkaar er ook op aan als het niet gebeurt.
 
Het bestuur vindt het fijn dat iedereen weer kan roeien en hier ook dankbaar gebruik van maakt. Laten we de RIVM richtlijnen daarbij niet uit het oog verliezen. Met elkaar voor elkaar. Samen staan we sterk!
 
Het bestuur