jaamhol.jpg

Rob en Bianca organiseren samen de HORZOL (Heerhugowaard, Oudorp, Rustenburg, Zijdewind, Oudkarspel, Langedijk), die dit jaar niet door kon gaan.

Met pijn in hun hart hebben ze de marathon afgelast. Ze vinden het heel erg sneu.

“We hebben te laat gepiekt. Twee weken eerder had het misschien nog gegaan.”

 

 

Jan-Loek (41) is inmiddels 13 jaar gelukkig getrouwd. Hij heeft vier kinderen, waarvan Max (11) de oudste is. Max heeft een zus en twee broertjes.

 

In het voorjaar van 2018 zocht Max naar een leuke sport om te doen. In de lokale krant zagen ze een stukje over een open dag bij OSSA. Jan-Loek en Max bedachten dat ze daar weleens konden kijken. Op een regenachtige tweede paasdag kwamen ze en het klikte goed. Max is toen lid geworden en een paar maanden later, in het najaar van 2018, werd Jan-Loek door de jeugdtrainers ook overgehaald om lid te worden.

 

Valentijn (47) is getrouwd en heeft 2 kinderen: Wouter (15), die ook bij OSSA roeit, en Lotte (14), die doet aan kickboksen. Ze wonen nu een jaar of 10 in de Twuijverhoek in Sint Pancras.

Valentijn werkt bij Shell als consultant. Hij geeft advies voor LNG (vloeibaar aardgas).

Acht jaar terug werd in Qatar een fabriek opgestart en was er hulp nodig om alles op de rails te krijgen. Het hele gezin verhuisde naar Qatar, waar Wouter en Lotte naar de internationale school gingen. Na vier jaar was het contract af en ging Valentijn weer bij Shell in Nederland werken.

 

Peter (50) is getrouwd met Daniëlle (48). Ze hebben twee kinderen: Amber van 17 en Mees van 14. Peter en Daniëlle begonnen samen in Heerhugowaard en zijn vervolgens verhuisd naar Schagerbrug.

Peter werkt al 20 jaar voor zichzelf. Het bedrijf heet: PBI elektrotechniek en is gespecialiseerd in zonnepanelen, laag- en middenspanning,  intercomsystemen en domoticabesturingen. 

 

 

 

 

Hoe oud ben je?

Ik ben 53.

 

Hoe lang ben je al lid van OSSA?

Ik ben 12 jaar lid van OSSA. Daarvoor heb ik geroeid bij WSR Argo in Wageningen. 

Eloy was daar een tijdje mijn coach en zo hebben wij elkaar leren kennen.

 

 

 

Hoe oud ben je?

23

 

Hoe lang ben je al lid van OSSA?

Ik ben begonnen rond mijn 14e of 15e, dus dat is nu ongeveer 8 jaar geleden.