davimaslo.jpg
ermtrai.jpg
jaamhol.jpg
binanvlaer.jpg
maxlava.jpg
maas.jpg
jaamhol2.jpg
previous arrow
next arrow

U heeft aangelegd op de website van Roeivereniging Ossa uit Heerhugowaard. Dit is een kleine, gezellige roeivereniging met een prachtige nieuwe vloot. Gesitueerd in een schitterende omgeving met geweldig roeiwater en daardoor vele mogelijkheden.Ervaar het gevoel van snelheid als de boot door het water snijdt. Voortgedreven door het ritmisch in- en uitpikken van de riemen. Genietend van de natuur langs de kant en de vogels op het water, terwijl u ontspannen, geruisloos en gezellig in een roeiboot over het water glijdt. 

Heerlijk buiten zijn op het water, ontspannend en sportief tegelijk.

Home-01

Iedereen die gezelligheid zoekt kan terecht op de cluburen, maar er is meer. Ossa vormt het ideale vertrekpunt voor prachtige tochten.

Met één uurtje roeien kan je al bijvoorbeeld een rondje Oudorp varen, de Alkmaarse binnenstad verkennen of richting Rustenburg of Oudkarspel varen.

Het vaarwater in de regio leent zich ook goed voor langere tochten, een rondje Waarland, Heerhugowaard, of de Bergermeer-tocht. Roeien is een leuke manier om de omgeving vanuit een heel andere kant te leren kennen!

Ossa beschikt over een moderne botenvloot. Bijna alle boten zijn eigendom van de vereniging. Een aantal boten is privébezit, maar mogen wel gebruikt worden door leden van de vereniging. Naast éénpersoonsboten zijn ook boten voor 2, 4 of 8 personen aanwezig. Sommige boten zijn uitgerust met een stuurplaats; in andere boten moet de roeier (of roeiers) zelf sturen.